+4 0742 286 686  | 

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  

Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Magazinul de Baterii - VoltOn si Yuasa (magazinuldebaterii.ro).

Site-ul Magazinul de Baterii - VoltOn si Yuasa (magazinuldebaterii.ro) este operat de societatea CHIMSZED INVEST S.R.L., cu sediul in Str. Romulus Vuia, nr. 174 (Livram in toata tara in 24h prin curierat rapid), Cluj, Cluj-Napoca, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J12/3013/2008.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Magazinul de Baterii - VoltOn si Yuasa (magazinuldebaterii.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Magazinul de Baterii - VoltOn si Yuasa (magazinuldebaterii.ro) in urmatoarele scopuri:
  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Magazinul de Baterii - VoltOn si Yuasa (magazinuldebaterii.ro) si a tertilor cu care Magazinul de Baterii - VoltOn si Yuasa (magazinuldebaterii.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Magazinul de Baterii - VoltOn si Yuasa (magazinuldebaterii.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Magazinul de Baterii - VoltOn si Yuasa (magazinuldebaterii.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email  .
  
  
  
  

  
  

  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?  

  
  

  

Marturiile clientilor

 

Nu regret ca am ales www.MagazinulDeBaterii.ro deoarece colaborarea a fost excelenta. Mi-a placut promptitudinea si rapiditatea serviciului...

Eduard Alexandru Cadariu, Constanta

Vezi mai multe marturii
 
  


  
  
  
   
 
Informatii utile
Termeni si conditii
Confidentialitate
Marturiile clientilor
Feed-uri RSS
 
Plata si livrare
Cum cumpar
Cosul meu
Metode de plata
Transport si retururi
 
Asistenta
Contacteaza-ne
Intrebari frecvente
Harta site
ANPC
 
Cont client
Inregistrare
Recuperare parola
Istoric comenzi